top of page

Коли ми перебуваємо в поганому настрої, наша свідомість сприймає світ зовсім інакше.

 

Ми дивимося світ через призму невдоволення, розчарування та інших негативних емоцій.

 

Ланцюг замикається коли наші думки плавно переходять в емоції, які призводять нас до руйнівних дій.

Якщо цей ланцюг, вчасно, не розірвати, то негативні наслідки наших думок перейдуть на наше особисте життя, кар’єру та навіть фізичний стан.

 

Якщо людина дуже багато часу проводить у своїх думках, особливо коли вони негативні, вона стає магнітом для невдач та проблем. Виходить так, що ми самі собі отруюємо життя та ускладнюємо все те, що треба навпаки спрощувати.

Як зупинити погані думки та емоції

Зупинити погані думки та емоції можна в будь-який зручний для вас момент.

Це важливо та треба робити. Тому що ви повинні випромінювати та притягувати до себе лише позитивну енергію, яка йтиме на ваш розвиток та здоров’я.

 

Зупинка думок може статися, тільки якщо ви не тільки використовуєте певні для цього інструменти, але й коректуєте власне тіло. Тіло потрібно коригувати для того, щоб думки не поверталися, тому що будь-яка думка чи емоція залишає в тілі свій слід, який завжди даватиме себе знати і проектувати негативні думки знову і знову.

Ви можете зупинити погані думки. За вас ніхто цього не зробить. Якщо у вас є бажання позбутися цього, то у вас все вийде.

 

Для початку самостійної роботи над собою можете використовувати формулу «Пастка», але не забувайте про те, що тіло пропрацювати потрібно обов’язково.

​Остеопатія бере до уваги спосіб життя людини, причому починаючи не тільки з моменту її розвитку в утробі матері, але й далі з процесом народження

Практична психосоматика – це новітнє, холістичний напрям у оздоровленні людського організму.

Коли ми перебуваємо в поганому настрої, наша свідомість сприймає світ зовсім інакше. Ми дивимося на світ через призму невдоволення.

Від нашої уваги залежить дуже багато. Від нього залежить спосіб нашого життя, наші вчинки, наше здоров’я. 

У житті бувають різні ситуації та проживаючи їх, ми часто втрачаємо повагу до себе.

Інші наші статті

bottom of page