top of page

У житті бувають різні ситуації та проживаючи їх, ми часто втрачаємо повагу до себе.

 

Повага до себе є найважливішим питанням життєдіяльності людини, яка хоче жити щасливо і бути в гармонії з собою.

 

Коли ж ви втрачаєте повагу до себе, до вас приходять образи, розчарування, злість і навіть агресія, які ще більше змушують втрачати, вже й без того зниклу, повагу до самого себе, але найголовніше, що коли ви не поважаєте себе, то й люди, які вас оточують, втрачають повагу до вас.

Поважай себе і тебе поважатимуть усі. Все починається із нас. Із нашого сприйняття самих себе. Те, як ми до себе ставимося, відображається в навколишньому світі і ми бачимо його таким, яким самі малюємо, а саме ті «фарби», які знаходяться всередині нас, забарвлюють його в такий колір. Якщо ви не поважаєте себе самого, то природно всесвіт вам показуватиме це, створюючи ситуації, в яких вас не поважатимуть інші.

Поважай себе

Що змінитися коли ви станете

поважати себе?

 В першу чергу ви станете любити себе і своє життя, за тим з вашого життя підуть токсичні люди і ви почнете залучати якісних людей, які допоможуть вам розвиватися, з’явиться впевненість.

 

Ви назавжди перестанете виправдовувати себе перед іншими, перестанете даремно вибачитися, чекати і заздрити, Але найголовніше, ви відпустите тягар минулого, яке вам зовсім не потрібне.

Поважайте себе та любите. Ви найголовніше щастя, яке є у вас у житті, як би егоїстично це не звучало. Життя одне і прожити його потрібно так, щоб у вашому житті не було місця розчаруванням, образам та агресії.

​Остеопатія бере до уваги спосіб життя людини, причому починаючи не тільки з моменту її розвитку в утробі матері, але й далі з процесом народження

Практична психосоматика – це новітнє, холістичний напрям у оздоровленні людського організму.

Коли ми перебуваємо в поганому настрої, наша свідомість сприймає світ зовсім інакше. Ми дивимося на світ через призму невдоволення.

Від нашої уваги залежить дуже багато. Від нього залежить спосіб нашого життя, наші вчинки, наше здоров’я. 

У житті бувають різні ситуації та проживаючи їх, ми часто втрачаємо повагу до себе.

Інші наші статті

bottom of page