top of page

Є категорія клієнтів, які сумніваються в результаті роботи фахівця з практичної психосоматики або ж чекають миттєвого результату.

 

На жаль, це не завжди виходить, адже проведений сеанс лікування, є лише поштовхом для вашого організму на шлях одужання.

 

Дуже багато залежить від вас самих!

Робота фахівця – це лише 50% початкового імпульсу, що дає результат. А щоб упорядкувати себе і своє здоров’я, потрібно докласти ще маси зусиль.


Всі ми знаємо, що наше здоров’я – це відображення нашого способу життя і для зцілення потрібно уникати речей, які призвели вас до хвороби. Це може бути: стреси, не відпущені ситуації особистих переживань, погане харчування, шкідливі звички тощо. А це вже набагато складніше, адже на це потрібно витрачати багато зусиль.


Якщо людина не змінює свій спосіб життя, намагається позбавитися хвороби, то робота фахівця має в рази менший ефект, але коли лікування поєднується при цьому зі зміною свого способу життя та перемикання на позитивні моменти, робота фахівця проходить якісно і на вищому рівні.


Тому якщо ви все-таки зважилися позбавитися хвороби, прийти на прийом, усвідомлюйте те, що ви повинні будете прикладати зусилля для оздоровлення теж, але тільки вже самостійно.

Є клієнти, які приходять на прийом, сумніваючись чи взагалі не вірячи в методику практичної психосоматики, чекаючи при цьому миттєвого зцілення, але на жаль результату не видно або він дуже малий.

Про важливість взаємодії між клієнтом та спеціалістом

з Практичної психосоматики. 

Зараз я спробую пояснити в чому вся

суть цієї проблеми.

Ви можете скептично ставитися до методики практичної психосоматики або взагалі особисто до фахівця з практичної психосоматики, але якщо ви вже прийшли на прийом, то залиште всі свої сумніви за дверима, адже від цього залежить результат вашого лікування.

 

Ну а якщо ви взагалі не вірите в методику, тоді просто залиште цю справу, адже без взаємодії та взаєморозуміння між клієнтом та фахівцем якість проведеного сеансу не коштуватиме нічого.

Знайдіть ту методику і такого фахівця, в якого ви повірите і тоді ваше лікування принесе вам користь і успіх.

Будьте чесними передусім перед собою!

​Остеопатія бере до уваги спосіб життя людини, причому починаючи не тільки з моменту її розвитку в утробі матері, але й далі з процесом народження

Практична психосоматика – це новітнє, холістичний напрям у оздоровленні людського організму.

Коли ми перебуваємо в поганому настрої, наша свідомість сприймає світ зовсім інакше. Ми дивимося на світ через призму невдоволення.

Від нашої уваги залежить дуже багато. Від нього залежить спосіб нашого життя, наші вчинки, наше здоров’я. 

У житті бувають різні ситуації та проживаючи їх, ми часто втрачаємо повагу до себе.

Інші наші статті

bottom of page